It’s the new green

Now that we have started our gardens we have been hearing of other similar initiatives in the direct neighbourhood. We received this email from the Oudekerksplein:

Beste buren,

Met een glimlach op onze gezichten hebben we op jullie website de berichtgeving over de aanleg van geveltuinen in de Oudezijds Armsteeg gelezen. Met dit soort initiatieven zijn wij, als buurtbewoners, heel erg blij! Onze complimenten daarvoor!

Wij zijn buurtbewoners van het Oudekerksplein (en omgeving). Kort geleden zijn wij een buurtinitiatief gestart om samen te kijken hoe we onze prachtige buurt leefbaar kunnen maken. Wij zijn vooral actief op Facebook (www.facebook.com/Oudekerksplein) en Twitter (www.twitter.com/Oudekerksplein). Wat we precies doen en waar we ons op dit moment mee bezig houden, vermelden wij op deze twee websites. Voeg ons daarom toe en blijf op de hoogte!

Nog even ter informatie: ook voor de Enge Kerksteeg hebben wij twee geveltuinaanvragen ingediend bij Wijkcentrum d’Oude Stadt. Hopelijk worden deze zo snel mogelijk aangelegd door Stadsdeel Centrum, zodat ook de voorbijgangers en bewoners van dit steegje, net zoals jullie, kunnen genieten van een prachtig stukje Amsterdam!

Met vriendelijke groet, en graag tot horens,

buurtbewoners Oudekerksplein

This entry was posted in Gardens. Bookmark the permalink.

1 Response to It’s the new green

  1. Thanks for sharing Jennie!

    Kind regards,

    Oudekerksplein – Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *